Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Вердер Бремен – Байерн Мюнхен (16/06/2020)

Събитие:

Вердер Бремен - Байерн Мюнхен

Начало от:

16/06/2020 - 21:30

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от немската първа Бундеслига

През уикенда Вердер Бремен разгроми Падерборн с 5:1, и така след две поредни загуби отново изглежда с шансове за оцеляване. По този начин „Бременските музикани“ се изравниха по точки с 16-тия Фортуна, но бременчани са с по- лоша голова разлика. Припомняме, че Вердер е най- слабият домакин в цялата група, като отбора има една единствена победа на „Везерщадион“ за целия сезон. Като цяло „Зелено- белите“ се представиха много слабо срещу всички тимове от топ 6, и успяха да се разпишат единствено срещу Байер Леверкузен. Аут за тази среща остават Топрак, Мьохвалд и Шахин.

Werder Bremen vs. Fortuna Düsseldorf | 2018-19 Bundesliga ...

Преди няколко дни Байерн постигна много трудна победа с 2:1 над Мьонхенгладбах, и по този начи запази преднината си от 7 точки пред втория Борусия Дортмунд. Това означава, че при евентуална победа над Вердер Бремен баварците ще бъдат коронясани като шампиони на Германия за пореден път. Играчите водени от Ханзи Флик са в серия от 13 поредни победи във всички турнири, и на този етап изглеждат като една истинска машина. Байерн няма загуба от началото на 2020-та година и изглежда, че е готов да се бори с всички сили за така мечтания требъл. Поради контузии извън групата за този мач ще останат Коутиньо, Зюле, Толисо, Тиаго и Лукас Май.

Байерн Мюнхен" е шампион на Германия за 7-ми пореден път - NOVA

В последните сезони двата отбора превърнаха в традиция срещите помежду им да са изпълнени с попадения. Това важи с пълна сила и за повечето гостувния на Байерн през тази кампания. От друга страна Вердер вече няма за къде да се пази и също ще натисне с всички сили за да спечели нещо от тази среща.

Автор: Кирил Иванов

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

И двата отбора да отбележаат гол ( Гол/гол ) @ 1.80
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!