skip to Main Content

Футболна прогноза: Астън Вила – Шефилд Юн. (17/06/2020) ( Губещ )

Събитие:

Астън Вила - Шефилд Юн.

Начало от:

17/06/2020 - 20:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от английската Висша Лига

Астън Вила ще има честта да домакинства на Шефилд при рестарта на висшата лига след 3 месечната пауза. “Виланите” се намират на незавидната 19-та позиция със скромния актив от 25 точки. Трябва обаче да се има предвид, че Вила е с мач по- малко от останалите замесени в борбата за оцеляване, и при евентуален успех отбора ще се изкачи до 16-то място в таблицата. Изглежда, че принудителанта пауза дойде тъкмо навреме за Астън Вила, тъй като преди нея отобра бе в серия от 4 поредни шампионатни загуби. “Виланите” загубиха и финала за Карабао Къп, отстъпвакйи на Манчестър Сити с 2:1. Моето лично мнение е, че въпреки слабите резултати Астън Вила не играе никак лош футбол, и определено в състава има потенциал за много повече. Аут за този мач са Том Хийтън и Уесли.

Minnesota United will host Aston Villa at Allianz Field - AS.com

Цялостното представяне на новака Шефилд Юнайтед е просто феноменално. След 28 кръга отобра е събрал 43 точки и заема 7-мо място в таблицата. Шефилд обаче подобно на Вила е с мач по- малко от своите конкуренти за топ 6, и при евентуален успех ще се изкачи на 5-то място. Ако са по- смели “Остриетата” могат да мечтаят дори за топ 4, тъй като 4-тия Челси е с 5 точки преднина, но и с мач повече. От началото на 2020-та година Шефилд има само две поражения във всички турнири, като те бяха срещу лидерите в класирането Ливърпул и Манчестър Сити. Това са и единствените две загуби за отбора далеч от дома и изглежда, че това е и основната причина за тяхната висока позиция в класирането. Гостите нямат кадрови проблеми и мениджъра ще може да разчита на всичките си играчи.

Premier League latest: Sheff Utd v Bournemouth - Live - BBC Sport

Смятаме, че в много от мачовете късмета тотално бе загърбил състава на Астън Вила, и е време това да се промени. От друга страна станахме свидетели как всичко за Шефилд вървеше по мед и масло, и как чисто игрово понякога тима не бе на високо ниво но въпреки това печелеше своите маочве. Очакваме солидно представяне от Астън Вила, и намерихме за вас пазар който е с отлична стойност спрямо вероятността да се случи.

Автор: Кирил Иванов

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза:

Астън Вила да спечели някое полувреме @ 2.10
Back To Top