Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Реал Мадрид – Валенсия (18/06/2020) ( Спечелен )

Събитие:

Реал Мадрид - Валенсия

Начало от:

18/06/2020 - 23:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от испанската Ла Лига

Барселона спечели двубоя си от междинния кръг, и сега Реал Мадрид е задължен да направи същото за да съкрати разликата отново на 2 точки. В първият си двубой след пандемията „Белия балет“ постигна успех с 3:1 срещу Ейбар. В този мач Реал взе аванс от 3 гола още до почивката, и подходи доста икономично към втората половина на мача. Това костваше и едно попадение в мрежата на Тибо Куртоа. Въпреки наглед лесната победа, „Белите“ не успяха да създадат голям брой голови положения пред врата на съперника, но това може би е нормално след дългата пауза. Определено завръщането в състава на Еден Азар повлия положително, и белгиецът успя да раздвижи сериозно играта на тима. Като цяло Реал Мадрид се справя отлично при домакинствата си на по- силните тимове в Ла Лига, и вече взе победи срещу Атлетико Мадрид и Барселона. Поради контузии Зинедин Зидан няма да може да разчита на Начо, Лука Йович и Васкез, а под въпрос са Карваха, Бейл и Мариано Диаз.

Реал Мадрид разби Ейбар за едно полувреме при завръщането си в Ла Лига

Валенсия не успя да спечели домакинството си на Леванте завършвайки наравно 1:1. По този начин „Прилепите“ пропуснаха страхотен шанс да съкратят дистанцията до Хетафе и Реал Сосиедад които също не спечелиха двубоите си. Преди изиграването на 30-тия кръг валенсиянци са с актив от 44 точки и заемат 7-мо място в класирането. Главанта цел пред отбора е попадане в топ 6, но това няма да бъде никак лека задача. Формата на отбора е доста слаба, и няма победа в Ла Лига от 6 кръга насам. В допълнение Валенсия отпадна и от Шампионска Лига след две резултатни загуби от Аталанта. Поради контузии извън групата за това гостуване остават Пичини и Гарай, а под въпрос са Гая и Паулиста.

Buy Valencia CF Football Tickets 2019/20 | Football Ticket Net

Смятаме, че Реал Мадрид ще спечели двубоя. Не сме сигурни обаче, че това ще стане особено лесно. Просто „Белия балет“ не стига до особено голям брой голови положения, но пък винаги успява да спечели важните си мачове в шампионата. Едва ли завръщането на Валенися към победите ще започне точно в Мадрид.

Автор: Кирил Иванов

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Победа за Реал Мадрид и под 5 гола в мача общо @ 1.86
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!