Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Безплатна футболна прогноза: Тотнъм – Уест Хям (23/06/2020) ( Спечелен )

Събитие:

Тотнъм - Уест Хям

Начало от:

23/06/2020 - 22:15

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от английската Висша Лига

В петък Тотнъм поднови учаситето си във висшата лига с равенство 1:1 срещу Манчестър Юнайтед. Тотнъм стигна до аванс след блестяща солова акция на новодошлия Стивън Бергвайн, но след това по- активния отбор бе този на гостите, и съвсем справедливо се стигна до равенство след реализираната от Бруно Фернандеш дузпа. И така Тотнъм остава на 8-ма позиция, като вече е на цели 9 от зона Шампионска Лига. Изоставането от 5-тия Манчестър Юнайтед пък е 4 точки, и на този етап по- вероятно изглежда „шпорите“ да се борят най- много за участие в Лига Европа. Положително за Жозе Моутиньо е завръщането в състава на Хари Кейн, Сон и Уго Лорис.

Middlesbrough slash ticket prices and expect high demand for ...

Уест Хям стартира с нова загуба, и вече единствено головата разлика държи отобра над зоната на изпадащите. „Чуковете“ загубиха безславно с 0:2 от набралия инерция Уувърхямптън, като това може да подлее вода много сериозно на амбициите на лондончани да се спасят от изпадане. Цялостното представяне на Уес Хям е много разочароващо, и определено не подхожда на отбор с толкова силни футболисти. Поради контуизии извън групата за тази среща ще останат Огбона, Алер, Сабалета и Масуако.

Mark Noble: West Ham squad is even better than when we had Carrick ...

Смятаме, че серията от 4 шампионатни двубоя без победа за Тотнъм ще спре до тук. Очакваме тотална доминация на „шпорите“, и поредна загуба за пропадащия Уест Хям.

Автор: Кирил Иванов

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Победа за Тотнъм и под 6 гола в мача общо @ 1.80
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!