Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Безплатна футболна прогноза: Барселона – Атлетик Билбао (23/06/2020) ( Спечелен )

Събитие:

Барселона - Атлетик Билбао

Начало от:

23/06/2020 - 23:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от испанската Ла Лига

В петък Барселона стъпи на криво завършвайко наравно 0:0 при визитата си на Севиля, и това им коства първата позиция в класирането. „Каталунците“ имат равен брой точки с Реал Мадрид, но столичани са с по- добрите показатели в директните двубои. Преди това Барса се справи безпроблемно с Майорка и Леганес, но сега момчетата на Кике Сетиен ще трябва да се справят с един традиционно труден за Барселона съперник. „Блаугранас“ няма победа над „баските“ вече 4 срещи, като през първия полусезон дори загубиха след грандиозен гол в заключителните минути на Адуриз. Извън групата за Барса ще останат контузените Дембеле, Сержи Роберто и де Йонг.

PREVIEW: FC Barcelona v Real Madrid

Гостите от Билбао се намират в доста добра форма и нямат загуба от 5 двубоя насам. След рестарта на Ла Лига Атлетик записа две поредни равенства срещу Атлетико Мадрид и Ейбар, а след това стигна и до домакински успех побеждавайки Бетис. Формата на „Лъвовете“ далеч от дома е доста противоречива. Отбора записа цели 8 равенства, 5 загуби и само 2 победи. Ако погледнем класирането ще забележим, че Атлетик Билбао е точно по средата заемайки 10-та позиция, но изоставането от 6-тия Виляреал е само 6 точки и играчите са длъжни да натиснат. Единствения който със сигурност ще пропусне тази визита е наказания Юри Берчиче.

Granada vs. Athletic Club: 2020 Spanish Copa del Rey Leg 2 Live ...

Според мнозина Барса ги чака много труден мач, и това по всяка вероятност е така. Ние обаче смятаме да се доверим на „каталунците“ и дори ще пробавим към нашия билдър гол линия. Това може и да изглежда малко рисковано, но според нас е оправдано.

Автор: Кирил Иванов

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Победа за Барселона и под 3 гола в мача общо @ 2.00
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!