skip to Main Content

Футболна прогноза: Бърнли – Уотфорд (25/06/2020) ( Спечелен )

Събитие:

Бърнли - Уотфорд

Начало от:

25/06/2020 - 20:00

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Футболна прогноза от английската Висша Лига

Бърнли бе разгормен с 5:0 от Манчестър Сити в първият си мач след рестарта. Това обаче едва ли може да се приеме като голяма драма имайки предвид съперника. Към момента “Виненочервените” имат в актива си 39 точки, и на практика могат да бъдат спокойни за бъдещето си в елита. Всички в клуба могат да бъдат доволни защото това е пореден сезон в който Шон Дайш изтиска максимума от играчите с които разполага, а това е най- важното в треньорската професия. Бърнли не е сред най- силните домакини в лигата, но все пак е с положителен баланс на “Търф Моoр”. Аут за този мач са Ашли Барнс, Гобсън и Брейди.

ICT Analysis: Barnes rivalling Aguero

Уотфорд поднови учаситети си във висшата лига с драматично равенство срещу тима на Лестър. Първо Бен Чилуел даде аванс на “Лисиците” в 90-тата минута на срещата, за дойде и изравнителното попадение на Крейг Доусън в 93-тата. Равенството изглеждаше като справедлив резултат, но се видя, че “Стършелите” имат още много върху какво да работят ако искат да запазят елитния си статут. Преди изиграването на тази среща Уотфорд е само с един пункт над опасната зона, и определено има нужда от още точки. За целта обаче отбора ще трябва да се постарае доста имайки предвид коравия съперник. Аут за този мач са Деулофеу, Янмаат и Съксес.

Bournemouth vs Watford result: Cherries plunged into trouble by ...

Познавайки добре двата отбора сме сигурни, че ще видим здрава битка за всеки сантиметър на терена. Бърнли е един традиционно корав и здраво влизащ в единобоствата състав, а от своя страна Уотфорд има спешна нужда от точки и също ще предложи здрава битка. Смятаме обаче, че Бърнли няма да загуби тази среща.

Автор: Кирил Иванов

Тук можете да видите още аналзии и прогнози:Прогнози

Присъедини се към smartball.eu, за да видиш нашата крайна прогноза за този мач.
Back To Top