skip to Main Content

Футболна прогноза: Уотфорд – Саутхямптън (28/06/2020) ( Спечелен )

Събитие:

Уотфорд - Саутхямптън

Начало от:

28/06/2020 - 18:30

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Футболна прогноза от английсктата Висша Лига

Уотфорд бе победен с 1:0 при визитата си на Бърнли, и по този начи остана на само една точка над опасната зона. “Стършелите” не изглеждат в най- добрата си форам след рестарта на сезона и това, че отбора спечели само една точка от двата си мача може да се окаже пагубно. Въпреки, че за сега отбора се задържа над опасната зона, ситуацията е много притеснителна защото намирашите се на 17,18 и 19-та позиция са еднакъв актив от 27 точки и при една евентуална загуба Уотфорд може много бързо да се озове сред изпадащите. Аут за този мач са Деулофеу, Янмаат и Съксес.

Shearer: Deeney led Watford from the front

Саутхямптън допусна домакинско поражение с 0:2 от Арсенал, и така все още не може да бъде напълно спокоен за оцеляването си. Все пак към момента отбора е събрал в актива си 37 точки, и реално трябва да влезне в кошмарна серия за да се стигне до изпадане. Реално ако “Светците” стигнат до победата при тази визита, тогава ще може да се каже, че на 99% отбора си е подсигудил елитния статут и за следващия сезон. В течение на кампанията прави впечатлени, че Саутхямптън играе по- успешно далеч от домам като постигна 7 победи, 2 равенства и 6 загуби. Поради наказания извън групата за този мач ще останат Дженепо и Стивънс.

Southampton 2-1 Everton: Report, Ratings & Reaction as Saints Hold ...

Може да се каже, че двубоят е по- важен за домакините но в никакъв случай не си мислете, че Саутхямптън би си позволил да не се хвърли за победата. Формата на “Светците” е по- добра, а и футболистите на гостие ще могат да играят с по- малко напрежение. Като цяло очакваме здрава битка на “Викъридж Роуд” и попадения в двете врати.

Автор: Кирил Иванов

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Присъедини се към smartball.eu, за да видиш нашата крайна прогноза за този мач.
Back To Top