skip to Main Content

Футболна прогноза: Кристъл Палас – Бърнли (29/06/2020) ( Губещ )

Събитие:

Кристъл Палас - Бърнли

Начало от:

29/06/2020 - 22:00

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Футболна прогноза от английската Висша Лига

През седмицата Кристъл Палас загуби с 2:0 визитата си на “Анфийлд” и така бе сложен край на добрата серия от 4 последователни шампионатни успеха. В тази среща изглеждаше сякаш играчите на Палас са излезнали на терена просто за да загубят двубоя и да се приберат в съблекалнята. Никаква борба, никаква идея и заслужена загуба. Това до голяма степен се дължи и на факта, че отбора просто доиграва сезона. Към момента Палас се намира на комфортната 10-та позиция без реален шанс за зона Европа, но и доста далеч от опасната зона. Поради контузии извън групата за този двубой ще останат контузените Кели, Шлуп и Томкинса а под въпрос са Бентеке, Заха и Гуаита.

Crystal Palace FC Squad 2019/20: first team all players 2019/2020

Бърнли пък успя да се върне на пътя на победата след 3 последователни шампионатни двубоя без успех надделяваки с 1:0 над Уотфорд. Мачът бе двуостър, но в крайна сметка Бърнли се поздрави с минален успех. Ситуацията от към класиране е сходна и за двата тима. Бърнли е съсед по класиране на своя опонент, и подобно на Палас “Виненочервените” също няма за какво да играят. Бърнли също има в актива си 42 точки и е еднакво далеч както от топ 6, така и от изпадащите. Поради контузии с отбора няма да пътуват Барнс и Гибсън, а под въпрос остават Джей Родригез, Брейди, Крис Ууд и Дудмундсон.

Burnley FC quiz: Can you name every player to have featured for ...

Като цяло не виждаме особено голям смисъл и за двата отбора да се напъват кой знае колко, но все пак не трябва да забравяме, че тов е официален двубой от Висшата Лига. Не намерихме кой знае колко атрактивни пазари с добра стойност, но все пак се спряхме на един.

Автор: Кирил Иванов

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Присъедини се към smartball.eu, за да видиш нашата крайна прогноза за този мач.
Back To Top