Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Арсенал – Норич (01/07/2020) ( Спечелен )

Събитие:

Арсенал - Норич

Начало от:

01/07/2020 - 20:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от английската Висша Лига

Арсенал загуби последователно от Манчестър Сити и Брайтън, и жестоките критики заваляха. Гледайки представянето на отбора в течение на целия сезон, то те са напълно заслужени. Все пак преди няколко дни „Артилеристите“ победиха с 0:2 при визитата си на Саутхямптън, но едва ли и това ще успокои феновете. Към момента лондончани са с актив от 43 точки и заемат незавиданта 10-та позиция. Отбора изостава на цели 9 точки от 5-тия Уулвърхямптън и изглежда, че през следващата кампания за Арсенал няма да има евроучастие. След като Микел Артета бе назначен на мениджърската позиция отбора направи няколко сносни двубоя, и мнозина побързаха да засипят испанецът с похвали. Вижда се обаче, че проблема в клуба е много по- дълбок, и на младия специалист ще му бъде нужно време. Аут за този мач са Лено, Чеймбърс, Мари и Мартинели.

Granit Xhaka has proven his doubters wrong as Arsenal's defence ...

За всички вече е ясно, че оставащите 7 двубоя ще бъдат и последни за Норич във Висшата Лига. През следващата кампания „Канарчетата“ съвсем заслужено ще се завърнат във второто ниво на английския футбол. Към момента отбора е с актив от 21 точки и заслужено се намира на последната 20-та позция. След паузата Норич отново не покзава почти нищо в игрови план, и затвърждава всеобщото мнение, че не разполага с достатъчно класен състав за Висшата Лига. Все пак първият двубой между двата отбора по- рано през сезона бе сред успешните за Норич в елит завършвайки 2:2. Поради контузии извън групата за тази визита ще останат Байрам, Ханли и Зимерман, а наказание ще изтърпи Клозе.

Norwich City Are Proving Money Isn't Everything in Quest for ...

Смятаме, че двата отбора ще ни направят свидетели на много интригуващ двубой. Арсенал прави доста слаб сезон и играчите са длъжни от тук до края на сезона да се опитат да се реваншират поне частично пред своите фенове. От друга страна Норич трябва да се опита да стори същото, а и очакваме отбора да играе максимално освободено.

Автор: Кирил Иванов

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Брой голове през 2-ро полувреме: Над 1.5 @ 1.86
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!