skip to Main Content

Футболна прогноза: Уотфорд – Норич (07/07/2020) ( Спечелен )

Събитие:

Уотфорд - Норич

Начало от:

07/07/2020 - 20:00

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Футболна прогноза от английската Висша Лига

Уотфорд приема Норич в битката на опашкарите във Висша Лига. При оставащи пет кръга до края на сезона, всяка точка и за двата отбора може да се окаже решаваща в борбата за оцеляване. Уотфорд загуби очаквано визитата си на Челси през уикенда с 3:0, но все пак остава извън зоната за изпадащи. „Стършелите“ са с актив от 28 точки, което поне за момента им носи спокойствие. Аут за този мач са Деулофеу, Янмаат и Съксес.

Watford players rated after beating Wolverhampton Wanderers in the ...

Норич е закотвен на последното място със спечелени само 21 точки в 33 мача до момента. „Канарчетата“ са изправени до стената и всеки друг резултат освен победа във вторник до голяма степен ще ги изпрати обратно в Чемпиъншип. Норич направи всичко по силите си да избегне загуба срещу Брайтън през уикенда и успя да сведе действията на съперника си в нападение до минимум, но не достатъчно и „Чайките“ все пак спечелиха с 1:0. Поради контузии извън групата за тази среща ще останат Байрам, Ханлей, Зимерман и Лаитнер.

Manchester City Unable To Overcome The Irrepressible Might Of ...

Смятаме, че мотивацията в състава на домакинте ще бъде на много по- високо ниво. Трите точки биха дали още спокойствие на Уотфорд, а за Норич шансове вече почтви няма. Класата на играчите на Уотфорд също е доста по- висока.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Присъедини се към smartball.eu, за да видиш нашата крайна прогноза за този мач.
Back To Top