skip to Main Content

Футболна прогноза: Брайтън – Ливърпул (07/08/2020) ( Спечелен )

Събитие:

Брайтън - Ливърпул

Начало от:

07/08/2020 - 22:15

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от английската Висша Лига

През уикенда Брайтън постигна една изключително важна победа с 1:0 срещу тима на Норич. С този успех отобра воден от Греъм Потър до голяма степен си гарантира мястото в елита и за следващата кампания, тъй като се откъсна на цели 9 точки от Астън Вила. Прави впечалтение, че като цяло “Чайките” не са сред най- резултатните тимове във висшата лига, но в последно време се представят солидно и печелят точки. Брайтън загуби само 2 от последните си 9 шампионатни срещи и макар да белжи малко, то нападението е доста ефективно. Аут за този мач са Изкердо и Алзате.

Brighton & Hove Albion FC seeks trade mark protection for'Albion'

От своя страна Ливърпул победи Астън Вила с доста усилия. Лекия спад във формата на тима след коронясването е видима, но това едва ли ще се запази дълго имайки предвид, че мениджър е Юрген Клоп. Очакваме “Червените” отново да заиграят по- агресивно и част от играчите които получават по- малко шансове за изява да стъпят на терена с жажда да се докажат. Освен това има голяма вероятност в предни позиции да стартират Мане, Салах и Фирмино. Поради контузии извън груапта остават Матип, Милнър и Ловрен.

Coming up: Liverpool's September schedule - Liverpool FC

Смятмае, че този път Грем Потър ще подходи малко по атакуващо отклкото срещу Манчестър Юнайтед, и това ще ни направи свидетели на по- резултатен двубой. Не изключваме възможността Брайтън да се разпише, но дори това да не се случи линията от 2.5 гола пак може да бъде покрита.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

 

Нашата прогноза

Над 2.5 гола @ 1.80
Back To Top