Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Ейбар – Леганес (09/07/2020) ( Спечелен )

Събитие:

Ейбар - Леганес

Начало от:

09/07/2020 - 20:30

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от испанската Ла Лига

Ейбар ще посрещне Леганес в една от решаващите битки в дъното на класирането. Преди изиграването на тази среща Ейбар се намира на спасителната 17-та позиция с актив от 35 точки. Това означава, че предината пред Леганес е 7 точки, и при евентуален успех отбора ще си гарантира участието в Ла Лига и за следващия сезон. През уикенда Ейбар допусна поражение при визитата си на Севиля, но като цяло отбора не игра никак зле и загуби с минималното 1:0. В първата среща между тези съперници като победител излезна гостуващия тим на Ейбар, и то след обрат. „Оръжейниците“ са сред най- слабите домакини в лигата, но респективно и Леганес е сред най- слабите гости. Аут за този мач са контузения Рамис и наказания Алварез.

The Curious Case of SD Eibar - Box To Box Football

За Леганес всичко изглежда ясно. Ако „Краставичарите“ загубят тази среща, то вече официално ще са се сбогували с Ла Лига. Разликата с Ейбр ще набъбне на 10 точки, при оставащи едва 3 кръга до края на кампанията. Преди няколко дни Леганес спечели с 1:0 срещу Еспаньол и така съхрани макар и минималните си шансове за спасение. Прави чест на отбора, че се бори до самия край но в повечето двубои си пролича, че на тима му липсва класа за елита на испанския футбол. Като цяло Леганес се представя на ниво срещу останалите тимове на дъното, но залогът в този мач е твърде голям и има много неизвестни. Аут за тази визита остават Карийо, Омеруо и Родригез.

Футболна прогноза: Валядолид - Леганес (01/03/2020) ( Спечелен ...

Очакваме една много напрегната и изпълнена с единоборства среща. И за двата отбора 3-те точки биха имали огромна цена, но със сигурност Леганес е в по- затруднено положение. Гостите трябва да търсят победата на всяка цена и това ще ги изнерви. По всяка вероятност ще видим множество твърди влизания и се надяваме това да доведе до голям брой картони.

Автор: Кирил Иванов

Тук можете да видите още анализи прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Над 5.5 картона в мача общо @ 1.80
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!