Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Милан – Аталанта (24/07/2020) ( Спечелен )

Събитие:

Милан - Аталанта

Начало от:

24/07/2020 - 22:45

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от италиянската Серия А

Преди няколко дни Милан победи Сасуоло с 2:1 и по този начин се изкачи еднолично на 6-тата позиция в таблицата. Преди изиграването на този кръг „Росонерите“ са с актив от 59 точки, което означава, че преднината им пред Наполи е 3 точки. Форамта на Милан след рестарта е просто уникална и изглежда, че това ще подсигури престоя на Стефано Пиоли минимум за още един сезон. На този етап това изглежда и като по- рационалното решение пред това за наставник да бъде привлечен Ралф Рангник. Един от проблемните за Пиоли преди тази среща е огромният списък на играчи в лазарета. Аут за двубоя са Кастийехо, Мусакио, Дуарте, Пакета, Романиоли, Ернандез, Конти и наказания Бенасер.

AC Milan inform two players that they will leave | AC Milan News

Аталанта също се завъран на победния път, след като се наложи с 1:0 над Болоня. Бергамаските не изиграха най- силният си двубой, но все пак попадението на Луис Муриел се оказа достатъчно за трите точки. След издънката на Ювентус при визитата на Удинезе изглежда, че Аталанта трябва много да съжалява за изпуснатата победа срещу Верона и равенството при директния сблъсък с Юве. При евентуални победи в тези срещи отбора все още щеше да бъде в битката за титлата, но и без това сезона си остава страхотен за Джан Пиеро Гасперини и неговите играчи. Единствения на който Гасперини няма да може да разчита за тази среща е накзания Тимъти Кастан.

Atalanta vs FC Copenhagen: Italians set to edge closer to Group Stage

Несъмнено това са двата отобра в най- силна форма в Италия през последните 2 месеца, но напоследък тонуса в играта на Аталанта леко спадна. Милан пък изглежда във вихъра си, а и точките изглеждат по- важни за миланския гранд. Все пак двубоят си остава изключително труден за прогнозиране но мисля, че успяхме да построим отлчиен билдър за вас.

Автор: Кирил Иванов

Тук можете да видите още анализ и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Двоен шанс ( Победа за Милан или равенство ), и над 1 гол в мача общо @ 1.90
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!