Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Парма – Аталанта (28/07/2020) ( Спечелен )

Събитие:

Парма - Аталанта

Начало от:

28/07/2020 - 20:30

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от италиянската Серия А

През уикенда Парма успя да победи Бреша с 2:1, като това бе и втори успех за тима след рестарта на шампионата. Двубоят започна мудно и първите 45 минути не бяха особено интересни, но ситуацията през втората част се промени и двата отбора ни зарадваха с попадения. С играта си се отлчи вратарят на „Кръстоносците“ Луиджи Сепе който направи изключителни спасявания. До преди принудителната пауза Парма бе в страхотна позиция да атакува местата даващи право на учасстие в Лига Европа, но с лошите си резултати след пандемията отбора се свлече до 12-та позиция в таблицата. Поради контузии извън групата за домакините ще останат Корнелиус, Грази, Ермани и Скоцарела.

PARMA: BRUNO ALVES RENEWS UNTIL 2020 - Nigeriasoccernet News

Преди няколко дни Аталанта надигра категорично Милан на „Сан Сиро“, но двубоят завърши при резултат 1:1. Ако погледнем по- внимателно във визитите на „Бергамаските“ ще забележим, че отбора не игра особено успешно срещу отборите от топ 6. Дори ако вземем мачовете на тима срещу отборите от първата двсятка, то ще видим, че победи бяха завоювани само срещу Сасуоло и Рома. Като цяло си личи лек спад в игрово отношение за тима на Аталанта, но това е логично имайки предвид, че отбора загуби шансове за титлата. Аут за тази визита остават контузения Иличич и наказания Толой.

Atalanta Bergamo vs Juventus FC FOR_MPREVIEW 23/11/2019 | Forebet

Въпреки, че и двата отбора могат да играят без напрежение не сме сигурни, че ще видим голямо зрелище. Просто умората от сгъстения цикъл започва да оказва все по- голямо влияние върху играчите, и това в комбинация с липсата на мотивация може да направи двубоя по- бавен и спокоен. Парма обикновенно подхожда по- затворено в сблъсъците си с по- силните тимове в Серия А, и едва ли в тази среща ще видим нещо по- различно.

Автор: Кирил Иванов

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Под 3.5 гола в мача общо @ 1.80
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!