skip to Main Content

Футболна прогноза: Верона – Спал (29/07/2020) ( Спечелен )

Събитие:

Верона - Спал

Начало от:

29/07/2020 - 20:30

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от италиянската Серия А

Само преди няколко дни Верона затвърди слабите си резултати с разгромна загуба от Лацио. “Мастифите” играха меко казано слабo в защита и съвсем логично силната атака на “Орлите” се възползва по най- добрия начин. Що се отнася да играта на тима в атака, то тя беше на добро ниво и отбора имаше своите шансове. Прави впечатление, че липсва победа за отбора вече един месец, което е доста странно имайки предвид добрите резултати които постигна отбора преди паузата. Като цяло отбора воден от Иван Юрич прави много добър сезон, но със сигурност наставникът ще изиска от своите играчи да завършат сезона по по- добър начин. Аут за този мач са Кумбула, Емпериор и Рахмани.

Alessio Cerci - Alessio Cerci Photos - Spal v Hellas Verona FC ...

Вече изпадналия отбор на СПАЛ сложи край на серията от 6 поредни загуби завършвайки 1:1 с Торино. След сравнително скучна първа част, играчите на двата отбора вдигнаха оборотите през втората половина и успяха да си разменят по едно попадение. СПАЛ е най- слабият гост в Серия А с едва 3 победи от 18 визити. Трябва да признаем, че играчите правят всичко възможно за да защитят поне частично своята чест и тази на клуба, но изглежда силите им не са достатъчни за елита на италиянския футбол. Поради контузии извън групата за тази визита ще останат Бериша, Чери, Флокари и Кастро.

Buy SPAL Football Tickets 2019/20 | Football Ticket Net

Смятам, че СПАЛ отново ще положи усилия да затрудни максимално своя съперник, но това няма да се окаже достатъчно. Крайно време е Верона да влезне в релси и да спечели последният си домакински мач за сезона.

Автор: Кирил Иванов

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Победа за Верона и под 5 гола в мача общо @ 1.90
Back To Top