skip to Main Content

Футболна прогноза: Ница – Ланс (23/08/2020)

Събитие:

Ница - Ланс

Начало от:

23/08/2020 - 18:00

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Футболна прогноза от френската Лига 1

Може да се каже, че Ница бе сред късметлиите от преждевременното завършване на френската лига. По този начин отобра запази позицията си която му дава право на учасите в групвата фаза на Лига Европа. С оглед на събрания точков актив и формата на Ница, това постижение е изключително добро за клуба. Ако погледнем класирането ще забелжим, че зад врата на Ница дишаха поне още 6 отобра с амбиция за местата даващи евроквоти.

Nice vs Paris SG Free Prediction & Betting Tip 18 October | Betsnn.com

Гостие от Ланс също могат да бъдат много доволни от своето представяне, тъй като след 5 годишно отсъстие се завръщат в елита на френския футбол. Прекратяването на шампионата в Лига 2 завари отбора на второто място, което се оказа и достатъчно за директа промоция при майсторите. Очератваше се мноог люта битката за първите две позиции, като шампион стана Лориен с едва точка пред Ланс, а в рамките на още 4 точки бяха Аячо, Троа и Клермонт.

Barrages Ligue 2 : l'affiche Paris FC-Lens qui rappelle de bons ...

Мачовете на Ница през изминалта кампания бяха едни от най- резултатните в Лига 1. От своя страна Ланс също показа, че умее много лесно да бележи в противниковата врата с 39 реализирани попадения за 28 кръга в Лига 2. Гледайки високите ставки на пазара за попадения и в двете врати, просто няма как да не се възползваме.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Присъедини се към smartball.eu, за да видиш нашата крайна прогноза за този мач.
Back To Top