Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Калмар – Мялби (24/08/2020)

Събитие:

Калмар - Мялби

Начало от:

24/08/2020 - 20:00

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Футболна прогноза от шведската Алсвенска

В средата на сезона положението за Калмар не изглежда никак розово. Отбора се е закотвил здраво на последната позиция, но все още има на разположение достатъчно време да промени нещо в позитивна посока. Старта на сезона бе повече от добър за отобра със спечелени 6 пункта от общо три изиграни мача, но след това сякаш тима започна свободно падане. За 13 кръга отбора допусна 8 загуби, като единственото положотелно нещо бе престижната победа над Хакен.

Var med i kampanjen #SwishaFörMål! – supporterunionen.se

Новакът Мялби вече има в актива си 5 победи, което не е никак лошо постижение за новак в лигата. Типично за клуб от този ранг, Мялби разчита предимно на своите домакинства, но все пак 8 от спечелените 20 точки бяха завоювани далеч от дома. В последните 6 кръга отборът допусна едва едно поражение, но и победата бе само една. Преди седмица Мялби отстъпи с 2:0 при визитата си на Йостерунд.

Nykomlingen Mjällby klart för uppflyttning - Superettan

Когато двата отбора се срещнаха за първи път през сезона станахме свидетели на зрелищно 2:2. В тази среща и двата отбора имаха още множество голови положения, и очакванията са отново да видим нещо подобно. Домакините са притиснати заради точковия си дефицит, и очакваме да потърсят победата на всяка цена, което е предпоставка за още по- отворен двубой.

Автор: Кирил Иванов

Тук можете да видите още аналзи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

И двата отбора да отбележат гол ( Гол/гол ) @ 1.80
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!