skip to Main Content

Футболна прогноза: Лудогорец – Мидтиланд (26/08/2020)

Събитие:

Лудогорец - Мидтиланд

Начало от:

26/08/2020 - 20:30

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Футболна прогноза от плейофите за Шампионска Лига

Началото на сезона не изглеждаше никак добро за шампиона Лудогорец, но изглежда, че в последните мачове отбора напипа верния ритъм. Разградчани изковаха три поредни успеха, в които отбелязаха и 10 попадения. В миналия квалификационен кръг отбора воден от Павел Върба спечели с 3:1 при визитат си на черногорския Будочност. В последния кръг от Ефбет Лига Лудогорец затвърди добрите резлултати налагайки се с 4:1 над Черно Море. Завръщането в състава на голмайстора Клаудио Кешеру, както и добрата форма на новодошлия Хигинио изглеждат ключови за подобрение в игровия облик на състава.

В разгара на промени "Лудогорец" започва новия си европоход - bTV ...

Датският шампион Мидтиланд влиза в надпреварата директно от този кръг, което може и да не е чак толкова добре за тима. Все пак шампионата в Дания бе спечелен без никакви проблеми, като в крайното калсиране отбора имаше цели 14 точки преднина. Със сигурност може да се каже, че в самия край на сезона Мидтиланд записа доста негативна серия, но това най- вероянто се дължи на голямата преднина която си бе осигурил пред втория Копенхаген. Според мен факта, че отбора изигра само две контроли преди решителната среща с Лудогороец, може да окаже негативно влияние върху формата на играчите. Като цяло Мидтлиланд би трябвало да е в по- лош игрови ритъм от бъгарския отбор.

FC Midtjylland slog svage Silkeborg i midtjysk derby - Superliga ...

Честно казано според мен шансовете на двата отбора са 50 на 50. Както вече отбелязах предполагам, че Лудогорец би трябвало да се намира в по- добра форма, но може би като цяло момента класата на Мидтиланд изглежда една идея по- висока. В крайна сметка ще се доверя на факта, че и двата отбора умеят да бележат по- много, както и да получават.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Присъедини се към smartball.eu, за да видиш нашата крайна прогноза за този мач.
Back To Top