Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Лион – Дижон (28/08/2020)

Събитие:

Лион - Дижон

Начало от:

28/08/2020 - 22:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от френската Лига 1

Ето, че след невероятната приказка за Лион в Шампионска Лига, дойде време и за новият сезона в Лига 1. Това се случва цели 6 месеца след като бе даден край на миналата кампания. За съжаление в нея Лион остана на 7-мата позиция, което означава, че за отбора няма да има европейско участие през настоящата кампания. Това е голям удар за клуб като Лион, а още по- тъжното е, че в оставащите 10 кръга до края на преждевременно прекратената изминала кампания, „Хлапетата“ най- вероятно щяха да се преборят за място в топ 6. Отбора би трябвало да се намира в оптимална форма, тъй като съвсем скоро изигра последната си среща в „турнира на богатите“. Лион се превърна в приятната изненада на вече изминалата Шампионска Лига. Във фазата на директните влиминации отбора отстрани тимовете на Ювентус и Манчестър Сити, а в полуфинала с Байерн Мюнхен игра страхотно, но не можа да реализира чистите си положения и в крайна сметка загуби незаслужено с 3:0.

Chelsea victory hands Lyon automatic Champions League spot | The Guardian Nigeria News - Nigeria and World NewsSport — The Guardian Nigeria News – Nigeria and World News

Дижон вече изигра първата си среща от новяия сезон в Лига 1, но тя не бе никак успешна. Отбора загуби заслужено с 0:1 домакинството си на Анже, като за всичките 90 минути Дижон отправи едва един точен удар към противниковата врата. В първата среща се видя, че въпреки дългата пауза отбора на Дижон сякаш не е успял да се подготви максимално добре за настоящата кампания. Играчите не изглеждаха сработени, и нямаше синхрон между отделните линии. Трябва да споменен и факта, че през миналта кампяния Дижон завърши като втрорият най- слаб гост в лигата.

Dijon FCO - Ligue 1 : Le calendrier à domicile 2020-2021

Смятам, че заради незадоволителната 7-ма позиция от миналата кампания, както и набраната инерция от Шампионска Лига, Лион ще спечели това домакинство с цената на всичко. Играчите със сигурност ще искат да се класират за евротурнирите отново, а и съперника е повече от подходящ.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Победа за Лион, под 5 гола в мача общо и над 6 корнера в мача общо @ 1.90
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!