skip to Main Content

Футболна прогноза: Остенде – Андерлехт (28/08/2020)

Събитие:

Остенде - Андерлехт

Начало от:

28/08/2020 - 21:45

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Футболна прогноза от белгийската Про Лига

Със сигурност може да се каже, че Остенде извади късмет от преждевременното прекратяване на миналия сезон. Отборът бе на предпоследната позиция и това, че през настоящата кампяния отново ще се подвизава в елитната дивизия си е истинско щастие. Изглежда обаче сякаш отбора не си е взел поука, и стартира новата кампания така както завърши и предходанта. В първите два кръга бяха допуснати поражения от Беершот и Шарлероа, а в понеделник бе спечелена и първата точка за новия сезон при равенството със Сент Трюдден. И в трите срещи Остенде не показа особено добра игра, но все пак успяваше да създава интересни положения пред врата на съперника.

JPL: KV Ostende - FC Malines

В дебютният сезон на Венсант Компани като наставник на Андерлехт, отбора не се представи на познатото ниво и завърши на едва 8-ма позиция. Това означава, че за тима тази година няма да има мачове в Европа, и Компани и играчите му ще могат да се концентрират изцяло върху местния шампионат и доразвиването на новият проект. От начлото на сезона Андерлехт има една победа и две равенства, което не е чак толкова зле, но ако отборът иска да се пребори за място даващо евроквота ще е нужно повече.

Ivan Obradovic - Ivan Obradovic Photos - Celtic FC v RSC Anderlecht - UEFA Champions League - Zimbio

Андерлехт ще влезне в тази среща като фаворит, но ако трябва да съм честен не съм убеден в крайния успех за гостите. По- скоро ще се насоча към маркет с попадения и в двете врати.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Присъедини се към smartball.eu, за да видиш нашата крайна прогноза за този мач.
Back To Top