skip to Main Content

Футболна прогноза: Рен – Монпелие (29/08/2020)

Събитие:

Рен - Монпелие

Начало от:

29/08/2020 - 18:00

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Футболна прогноза от френската Лига 1

Сезонът не започна по най- добрия начин за Рен, след като още в първия кръг в двубоя срещу Лил отбора остана с човек по- малко и гол пасив. След това обаче тимът бе пълен господар на терена и заслужено стигна до равенството. Отборът имаше своите колебливи моменти в двубоя, но като цяло играчите показаха много високо ниво и пропуснаха да си тръгнат с трите точки. Рен завърши изминалата кампания на трета позиция, което означавам, че “Черно- червените” ще започнат участието си в Шампионска Лига директно от плейофите за груповата фаза.

Buy Stade Rennais FC Football Tickets 2020/21 | Football Ticket Net

Двубоят от първия кръг между Монпелие и Лион бе отложен, и така това ще бъде първа официална среща за гостите от началото на месец март. Миналта кампания бе по- скоро успешна за Монпелие, като отборът завърши с 40 точки в актива си. Това отреди на тима 8-мата позция, което означава, че Монпелие бе само на точка от местата даващи право на участие в Лига Европа. Няма как обаче да не отбележим, че Монпелие е тотално домакински отбор, и това се потвърждава от едната единствена победа далеч от дома през миналия сезон в Лига 1.

Giovanni Sio - Giovanni Sio Photos - Montpellier Herault SC v Olympique Marseille - Ligue 1 - Zimbio

Несъмнено Рен е по- класния отобр, а и най- вероятно е в по- добър игрови ритъм. Ще заложа на домакински успех, като ставките за това са над 2.00, което е отлично предложение. Просто Монпелие печели точките си предимно вкъщи, а в момента Рен е сред най- силните домкини в Лига 1.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:

Присъедини се към smartball.eu, за да видиш нашата крайна прогноза за този мач.
Back To Top