skip to Main Content

Футболна прогноза: Нант – Ним (30/08/2020)

Събитие:

Нант - Ним

Начало от:

30/08/2020 - 16:00

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Футболна прогноза от френската Лига 1

Нант започна новата кампания доста разочароващо след като игра близо 70 минути с човек повече, но в крайна сметка стигна само до 0:0 при визитата си на Бордо. Сякаш свиканхме след напусакнето на вече покойния Емилияно Сала, Нант да изпитва доста затруднения в отбелязването на попадения. По- лошото е, че отбора дори не знае как да създава чисти голови положения пред противниковата врата, и гледайки липсата на адекватни входящи трансфери с които състава да бъде освежен, най- вероятно тази тендеция ще продължи и през насотящата кампания. Последната домакинска победа за Нант в Лига 1 бе в края на 2019-та година, което е доста лошо постижение.

Simon Moses provides update on Nantes' future - Latest Sports News In Nigeria

Гостите от Ним сякаш са на противополжият полюс, и на старта разгромиха Брест с 4:0. “Крокодилите” изнесоха страхотна лекиция на своя опонент, а разнообразието в предни позиции бе през всичките 90 минути. Ним не успя да постигне нито една победа в приятелските срещи които изигра през лятната пауза, но това само потвърждава моята теза, че няма как да си изградим реална представа за даден отбор от резултатие които постига в контролните срещи.

NÎMES OLYMPIQUE Rencontrez les anciens joueurs du club ! – Objectif Gard

Лично за мен прогнозирането на тази среща представлява голям интерес. Останах доста изненадан от страхотните ставки за довен шанс в полза на гостуващия отбор, и със сигурност това е пазар със стойност.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Присъедини се към smartball.eu, за да видиш нашата крайна прогноза за този мач.
Back To Top