skip to Main Content

Футболна прогноза: Германия – Испания (03/09/2020)

Събитие:

Германия - Испания

Начало от:

03/09/2020 - 21:45

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от Лига на нациите

Ето, че дойде време и за новото издание на новосвормирания турнир на Уефа Лига на нациите. В група 4 от лига А Германия ще посрещне Испания в опит да подобри своите резултати. Трябва да се отбелжи, че след изключително разочароващото представяне на бундестима на световното през 2018-та, отборът все още не може да заиграе стабилно и да задържи едно високо ниво на игра. Това обаче бе съвсем нормално явление имайки предвид смяната на поколенията в състава. През последните 2 години младите звезди на Герамния натрупаха много ценен опит в клубните си отбори, и е време да покажат какво са научили и с националната фланелка.

The ′Three Gs′ emerge as Germany take step forward | Sports| German football and major international sports news | DW | 17.11.2019

Може да се каже, че Испания също преминава през един преходен период, но след огромните успехи с двете европейки титли и една световна, това също бе съвсем естествен процес. Почти всичките топ играчи от “златното” поколение вече са в залеза на своята кариера, и вече е ред на младите да започнат  да дърпат конците в състава. Испания спечели безапелационно своята квалификационна група за Евро 2020, като след последния кръг бе с 5 точки аванс пред Швеция. Ла Фурия завърши квалификационния цикъл с 26 точки и едва две равенства, а голвоата разлика бе 31:5.

File:Sergio Ramos Euro 2012 vs France 02.jpg - Wikimedia Commons

Въпреки лекото предимство за бундестима, прогноза за краен победител си остава доста рискова. Вярвам обаче, че младите таланти в двата състава ще са жадни за доказване и ще се получи страхотен мач. Очаквам и доста бързи атаки и в двете посоки, както и доста попадения.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Над 2.5 гола @ 1.90
Back To Top