skip to Main Content

Футболна прогноза: Украйна – Швейцария (03/09/2020)

Събитие:

Украйна - Швейцария

Начало от:

03/09/2020 - 21:45

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Футболна прогноза от Лига на нациите

Украйна изигра един страхотен квалификационене цикъл, и съвсем заслужено ще бъде част от европейското първенство догодина. Селекцията на Андрий Шевченко показва много агресивна и динамична игра, и именно този подходи усигури първо място на отобра и в първото издание на Лига на нациите. Украйна спечели своята груп от Лига В, като победени бяха Словакия и Чехия. Категорично може да се каже, че с идването си Шевченко постигна рененсанс в играта на тима, а според самия него това е едва началото.

Official: Ukraine presents squad for UEFA EURO 2016 | UNIAN

Швейцария също изигра силни квалификации, и подобно на своя съперник също ще бъде част от европейското догодина. Впечатляваща бе победата на “кръстоносците” с 5:2 над Белгия в миналото издание на Лига на нациите. С този разгром отобра си осигури и участие във финалната четворка, там обаче бяха допусанти загуби от шампиона Португалия, а загубен след дузпи бе и сблъсъкът с Англия за третото място. През поселдните години Швейцария се доказа като изключително класен отбор, и според мен не бива да бъде подценяван от никого.

UEFA Nations League: Switzerland reach semis with thumping of Belgium | Sports News,The Indian Express

Много анализатори предричат загуба за Швейцария, но лично аз не съм съвсем убеден в това. Не е лесно да се прогнозира един подобен двубой, особено след като от толкова много време не сме наблюдавали футбол на национално ниво.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Присъедини се към smartball.eu, за да видиш нашата крайна прогноза за този мач.
Back To Top