skip to Main Content

Футболна прогноза: Нидерландия – Полша (04/09/2020)

Събитие:

Нидерландия - Полша

Начало от:

04/09/2020 - 21:45

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Футболна прогноза от Лига на нациите

Още в първото издание на турнира на Нидерландия бе участник във финалната среща. Там “Лалетата” отстъпиха на Португалия, но все пак ще останат с добри спомени от участието си. Холандия спечели тежка група в комапнията на Германия и Франция, след което на полуфинала с 3:1 бе победена Англия. Играта която показаха “Лалетата” в тази надпревара бе на изключително високо ниво, и изглежда сякаш малдите звезди на отбора вече започнаха да показват на какво са способни.

Players Dutch national team under the impression of'fantastic' farewell to Sneijder |

За Полша първото издание на турнира бе по- скоро разочароващо. Да, съперниците бяха много трудни в лицето на Португалия и Испания, но само двете спечелени точки е доста под стандартите на тима. Все пак Полша успя да спечели безапеланционно своята група от квалификациите за Евро 2020, и така също ще бъде часто от предстоящото първенство. “Дружина полска” постигна цели 8 победи, и бе сред първите държави класирали се за европейското.

Bundesliga | Can Bayern Munich and Poland striker Robert Lewandowski be top scorer at the 2018 FIFA World Cup?

Логично Нидерландия ще влезне в този мач като категоричен фаворит. Ставките за домакински успех са значително ниски, и за това предпочетох голов пазар.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Присъедини се към smartball.eu, за да видиш нашата крайна прогноза за този мач.
Back To Top