Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Румъния – Северна Ирландия (04/09/2020)

Събитие:

Румъния - Северна Ирландия

Начало от:

04/09/2020

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от Лига на нациите

В първото издание на турнира Румъния се представи стабилно, като успя да постигне 3 победи и 3 равенства, с което си осигури и място в Лига В за настоящия турнир. Северните ни съседи си гарантираха и място в баража за Евро 2020, но представянето им самите квалификации не бе на добро ниво. Румъния започна уверено и държеше втората позиция, но в крайна сметка записа доста лоша серия в заключителната фаза на цикъла, и завърши на 4-то място.

Euro 2016 team profile: Romania – Resilient side built on a rock-solid foundation - Sport360 News

Северна Ирландия пък се представи доста посредствено в първото издание на новосъздадения от УЕФА турнир. Отборът загуби всичките си 4 двубоя, като дори не бе близо до спечелването на точка. При съперници като Австир и Босна и Херцеговина можеше да се постигне значително повече, но в крайна сметка явно това са били възможностите на отбора. За голямо учудване на всички Северна Ирландия започна ударно квалификационния цикъл за европейското с 4 поредни успеха, но след това дойдоха и трудните мачове срещу Германия и Нидерландия. Съвсем логично те бяха загубени и така Северна Иралндия остана трета.

Northern Ireland v Estonia - 12th Man Guide | IFA

Тук очаквам агресивна игра от страна на Румъния, и минимум точка от това домакинство. През последните години северните ни съседи доказаха, че са много солиден домакин, и доста по- сериозни съперници си тръгнаха с празни ръце от Букурещ.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Двоен шанс ( Победа за Румъния или равенство ), и над 1 гол в мача общо @ 1.86
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!