skip to Main Content

Футболна прогноза: Уелс – България (06/09/2020)

Събитие:

Уелс - България

Начало от:

06/09/2020 - 16:00

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Футболна прогноза от Лига на нациите

Уелс започна с икономична победа при визитата си на Финландия, а победата с 1:0 дойде след може би единствената качествена атака в мача. “Драконите” бяха далеч от най- доброто си представяне, но все пак увеличиха серията си от мачове без загуба на 7. Срещата можеше да се развие в друга посока, но при 0:0 шанса не бе на страната на домакиние които удариха и греда. Като цяло в последно време състава на Уелс се представя доста стабилно, и с актив от 5 победи и 2 ремита със сигурност е сред националните тимове в най- добра форма.

The genius new Gareth Bale chant Wales fans are singing tonight - Wales Online

Изненадващо или не, България изигра един доста приличен мач при домакинството си на Ирландия. Със сигурност може да се каже, че “Лъвовете” държаха инициативата през по- голямата част от срещата, а преднината която получиха през втората част след хубавата атака и гола на Божидар Краев бяха съвесем заслужени. И така точно когато вече се виждахме като краен победител се стигна до последната минута на мача, в която някак типично за нас допуснахме изравнително попадение.

Божидар Краев се превърна в герой за България при победа над Словения

За наше съжаление цялостното представяне на нашият национален отобр през последните години е нарпаво отчайващо. Двете победи в гостуванията на Малта и Словения си остават и единствени от 2015-та година насам. Вярно е, че през 2010 постигнахме минимален успех с 0:1 при визитата си на Улес, но сами разбирате колко различни са нещата сега. Колкото и да не ми се иска, очаквам домакински успех за Уелс.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Присъедини се към smartball.eu, за да видиш нашата крайна прогноза за този мач.
Back To Top