skip to Main Content

Футболна прогноза: Сърбия – Турция (06/09/2020)

Събитие:

Сърбия - Турция

Начало от:

06/09/2020 - 21:45

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Футболна прогноза от Лига на нациите

След силното представяне на сръбския национален отбор в първото издание на Лига на нациите, отборът се изкачи една лига нагоре и сега ще има по- тежка задача. Още на старта Сърбия изпита сериозни затруднения при визитата си на Русия, и заслужено загуби срещата с 3:1. Сега ще има шанс да се реваншира при домакинството си на Турция, което изглежда като задължителна победа. Съседите ни разполагат с отлчини играчи, и това излгежда като съвсем постижима задача.

Nemanja Matic - Nemanja Matic Photos - Serbia v Wales - FIFA 2018 World Cup Qualifier - Zimbio

Изненадващо Турция започна с домакинско поражение от Унгария. В тази среща играчите на турският национален отобр играха много под своите възможности, и бих казал, че загубиха съвсем заслужено. Това бе генерална репетиция за Унгария преди баража за Евро 2020 срещу тимът на България, и от треньорския щаб определено могат да бъдат доволни от видяното. Турция се представи отлично в квалификационният цикъл за европейското, но ще трябва да подобри играта си значително ако иска да вземе нещо от визитата в Сърбия.

Turkey in joy over stunning win against France - Turkish News

Сърбия е изключително силен домакин, и за Турция ще бъде адски трудно да измъкне нещо от тази среща. Очаквам доста дефанзивен подход от страна на гостите, но това може и да не даде очакваният резултат. Според мен Сърбия ще спечели тази среща, било то и с един гол разлика.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Присъедини се към smartball.eu, за да видиш нашата крайна прогноза за този мач.
Back To Top