skip to Main Content

Футболна прогноза: Казакстан – Беларус (07/09/2020)

Събитие:

Казакстан - Беларус

Начало от:

07/09/2020 - 17:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от Лига на нациите

Още по време на първото издание на турнира Казакстан показа, че големите инвестиции във футбола започват да дават резултат. Това се видя и на старта на това издание на Лига на нациите, като отобра си тръгна с чиста победа от 2:0 при визитата си на Литва. Като цяло в турнира казаците вече имат цели 6 победи и само едно равенство, и това определено трябва да ни подскаже за бързите темпове с които се развива футбола в тази държава. При победата над Литва отбора също показа отлична игра, и определено доминираше през целия период на срещата.

Kazakhstan beats San Marino 4:0, ranks third in Euro 2020 Qualifiers - The Astana Times

През последните години Беларус също показва прогрес във футболно отношение, като това бе потвърдено и от първото място което отбора спечели в своята група през миналото издение на турнира. Преди няколко дни отборът допусна и първа загуба в Лига на нациите, а това се случи при домакинството на Албания. Беларус загуби с 0:2, и определено разочарова тотално с играта си. На моменти играчите изглеждаха доста неориентирани, а синхрон между отделните линии липсваше. В атака също не бе създадено нищо стойностно.

Alex Kokcharov on Twitter: "Is glad to see #Belarus national #football team wearing traditionally themed uniforms with #Belarusian ornaments:… "

Имах възможността да изгледам първите срещи и на двата тима, и мога да каза, че Казакстан е доста по- стойностния отбор. За мен би било огромна изненада ако домакините не спечелят тази среща, но все пак се застраховах с един доста стойностен билдър.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Двоен шанс ( Победа за Казакстан или равенство ), и над 1 гол в мача общо @ 2.15
Back To Top