skip to Main Content

Футболна прогноза: Холандия – Италия (07/09/2020)

Събитие:

Холандия - Италия

Начало от:

07/09/2020 - 21:45

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Футболна прогноза от Лига на нациите

Финалистът от първото издание на турнира Холандия, започна подобаващо и настоящето издание на Лига на нациите. На старта “Лалетата” посрещнаха у дома Полша, и след тотална доминаци и куп пропуски все пак стигнаха до минимална победа с 1:0. Видяхме, че и след раздялата с Роналд Куман играчите могат да се представят силно и да печелят трудни мачове. Със сигурност може да се твърди, че през 2018-та групата на Холандия бе дори по- трудна. Тогаващните съперници бяха Германия и Франция, и именно в този период започна възраждането на холандския тим, който преди това пропусна и световното първенство.

Match Report: Netherlands vs Poland - World Today News

Италия също изживя криза на национално ниво, и също не бе част от Мондиал 2018. Това бе и първи пропуснат голям форум за Италия в цялата им история, но от тогава отбора израстна доста. Преди няколко дни обаче “Адзурите” напомниха за слабият си период, като при домакинството си на Босна и Херцеговина се наложи да се напънат за да отбележат изравнително попадение. Малко по- рано Един Джеко даде аванс на гостите, и сякаш едва тогава италиянските футболисти се събудуха и започнаха да атакуват по- масирано.

Bosnia & Herzegovina vs Italy Preview: Where to Watch, Live Stream, Kick Off Time & Team News | 90min

Лично на мен Холандия ми изглежда в по- добро състояние от своя съперник. През годините Италия е доказала, че никога не бива да бъде подценявана, и именни поради тази причина няма да си позволя да прогнозирам чиста домакинска победа. Все пак направих билдър включващ евентуално равенство, както и ниска гол линия.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Присъедини се към smartball.eu, за да видиш нашата крайна прогноза за този мач.
Back To Top