Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Ланс – ПСЖ (10/09/2020)

Събитие:

Ланс - ПСЖ

Начало от:

10/09/2020 - 22:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от френската Лига 1

След няколко години отсъствие, Ланс има прекрасната възможност отново да се наслади на престой в Лига 1. Отборът направи силна кампания във второто ниво на френския футбол, и със завоюваната втора позиция си заслужи това право. На старта на сезона Ланс имаше труден двубой с Ница, в който новаците стигнаха до аванс в резултата след дузпа още в 11-тата минута. През втората част отбора продължи да играе силно, но Ница успя да се възпозлва по- добре от своите положения и стигна до пълен обрат. Все пак в този мач се видя, че в отбора има потенциал, и в никакъв случай няма да бъде „боксова круша“.

RC Lens - EA Guingamp Ligue 2 2019/2020

За ПСЖ това ще бъде първи мач от новия шампионат. Причината за това е по- дългта почивка която получиха шампионите заради финала който изиграха в Шампионска Лига. В крайна сметка парижани направиха силен сезон в „турнира на ботатите“, но сякаш силите не им стигнаха да се преборят с немската машина от Мюнхен. Тук определено трябва да се наблегне на на факта, че заради положителни тестове за ковид-19, голяма част от звездите на ПСЖ ще пропусант тази среща. Сред тях са Анхел Ди Мария, Неймар, Кейлор Навас и
Паредес. По всяка вероятност срещата ще пропусне и Килиан Мбапе.

Fransa'da şampiyon PSG - Spor Haberleri

Колкото и широк да е състава с който разполага Томас Тухел, едва ли има начин всички тези отсъстващи основни играчи да бъдат достойно заместени. Изненадващо за мен букмейкърите продължават тотално да фаворизират ПСЖ преди началото на тази среща. При така стеклите се обстоятелства този мач определено няма да бъде никак лесен за парижани, а според мен дори няма да си тръгнат с трите точки от Ланс.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Двоен шанс: Победа за Ланс или равенство @ 2.10
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!