skip to Main Content

Тенис прогноза: Цветана Пиронкова – Серена Уилямс (09/09/2020)

Събитие:

Цветана Пиронкова - Серена Уилямс

Начало от:

09/09/2020 - 19:00

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Тенис прогноза от четвъртфиналите на ЮЕс Оупън

Каквото и да кажем за представянето на Цвети Пиронкова ще бъде малко. След дългото отсъствие поради майчинство, мнозина се съмняваха, че може да постигне какъвто и да било усепх в този голям турнир. Тя обаче като истински шампион опроверга всички, и заслужено днес ще мери сили на четвъртфинала срещу Серена Уилямс. Видяхме как в осминафиналнта среща Пиронкова изглеждаше много изморена по средата на мача. Изведнъж обаче в третия сет тя буквално се прероди, и успя да изцеди всичките си сили в името на големият успех.

I'm in My Own Little Bubble": Tsvetana Pironkova on Her Groundbreaking Return at US Open 2020 - EssentiallySports

Несъмнено Серена Уилямс е сред най- успешните тенисистки в цялата история на този спорд. Тя е и 6-кратен шампион на ЮЕс Оупън, което би трябвало да ви подскаже за каква класа става въпрос. Имаше дълъг период в който самата Серена също отсъстваше от корта подари майчинство, но сега изглежда решена да се бори за пореден трофей от големият шлем. Прави впечатление обаче, че тя не е в най- добрата си форма. По един доста нетипичен начин тя загуби сетове в предходните си два мача, и то срещу поставени съпернички.

Shelby Rogers stuns Serena Williams at Top Seed Open | Lexington Herald Leader

Съвсем логично Серена Уилямс влиза в този четвъртфинал като тотален фаворит. Дали обаче ще постигне победата толкова лесно, това е големият въпрос. До колко са останали сили на Цвети да се противопостави на мощните удари на Уилямс. Аз лично смятам, че Пиронкова има съвсем реален шанс да вземе поне сет от именитата си съперничка, но все пак леко се застраховах с по- сигурен пазар. Цвети вече постигна огромен успех и ще може да се наслади на този мач без напрежение, което би трябвало да и позволи да разкрие пълният си потенциал.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Присъедини се към smartball.eu, за да видиш нашата крайна прогноза за този мач.
Back To Top