skip to Main Content

Футболна прогноза: Лил – Мец (13/09/2020)

Събитие:

Лил - Мец

Начало от:

13/09/2020 - 14:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от френската Лига 1

Очакванията към състава на Лил за настоящата кампания са доста високи. През последните сезони Критоф Галтие определено успя да върне славата на клуба, и сега задачата пред играчите е поне топ 4. От видяното в първите две срещи обаче, изглежда сякаш моментното състояние на отбора не е оптимално. В първият кръг отбора взе аванс срещу гостуващия Рен, и дори се оказа с човек повече на терена. През втората част нещата започнаха да се объркват, и след излишна грубост от терена бе изгонен и Мандава. Така с по 10 човека на терена Рен взе инициативата и заслужено стигна до равенството. Миналата седмица “Мастифите” госуваха на Реймс и отново не бяха на кой знае колко високо ниво, но все пак показаха характер и взеха трите точки след минималното 1:0.

Lille FC Celebrate Osimhen's Arrival in Grand Style - THISDAYLIVE

Мец пропусна първият кръг след като двубоя с ПСЖ бе отложен заради участието на парижани в Шампионска Лига. И така във втория кръг “Гранатите” посрещнаха Монако, който начело с новият си наставник Нико Ковач обяви високите си цели за настоящата кампания. В крайна сметка се получи именно това, “Монегастките” бяха по- добрия отбор и заслужено спечелиха с 1:0. През второто полувреме Мец игра и с човек повече, но така и не усяп да застраши сериозно вратата на Монако. Изглежда сякаш подобно на миналия сезон, и през настоящия Мец ще трябва да положи доста усилия за да запази елитният си статут.

Un joueur du FC Metz confiné à son domicile / France / FC Metz / 10 mars 2020 / SOFOOT.com

В първите два кръга се видя, че дори когато не играе добре, Лил все пак успява да печели точки. Това е нещото което различава големите отбори от останалите. Аз лично смятам, че в това домакинство Лил ще покаже по- добро лице, и отново ще вземе трите точки.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза:

Билдър: Победа за Лил и под 5 гола в мача общо @ 1.80
Back To Top