skip to Main Content

Футболна прогноза: Дижон – Брест (13/09/2020)

Събитие:

Дижон - Брест

Начало от:

13/09/2020 - 16:00

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Футболна прогноза от френската Лига 1

Дижон не започна никак добре новият сезон в Лига 1. В първият кръг отбора не игра никак зле, но в крайна сметка отстъпи с минималното 0:1 при домакинството си на Анже. Още в тази среща се видяха типичните за отобра индивидулани грешки в защита. Седмица по- късно отбранителния вал тотално рухна, и се стигна до загуба с 4:1 при визитата на Лион. По всичко личи, че и през тази кампания основната цел ще бъде оставане в елита на френския футбол.

Frederic Sammaritano - Frederic Sammaritano Photos - Dijon FCO v Lille OSC - Ligue 1 - Zimbio

Ситуацията за Брест е почти същата. Отборът също има в актива си нула точки след първите два кръга, а представянето на защитата е още по плачевно. На старта видяхме как Брест загуби катастрофално с 4:0 визитата си на Ним, а седмица по- късно играчите се представиха по- добре в атака и реализираха две попадения, но защитата отново допусна цели 3. Очакванията към “Пиратския отбор” също са, че ще се бори със зъби и нокти за своето оцеляване.

Ligue 2: Brest is promoted in Ligue 1 - Teller Report

И двата отбора не изглеждат в никак добро състояние, но типичното за тимове от подобен калибър е, че печелят точките си предимно на свои терен. Точно това очаквам и от тази среща. Минимум точка за домакините от Дижон.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Присъедини се към smartball.eu, за да видиш нашата крайна прогноза за този мач.
Back To Top