skip to Main Content

Футболна прогноза: Брайтън – Челси (14/09/2020)

Събитие:

Брайтън - Челси

Начало от:

14/09/2020 - 22:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

 

Футболна прогноза от английската Висша Лига

Брайтън направи приличен минал сезон и в крайна сметка завърши на 15-то място в крайното класиране. Вижда се, че след идването на Греъм Потър отбора започна да играе футбол на малко по- високо ниво. Все пак не трябва да се заблуждаваме, че става въпрос за някакво коренно преобразяване, тъй като в точково изражение разликата в сравнение с по- миналлия сезон бе само 5 точки. Нещото върху което Потър и играчите му определено трябва да работят здраво, е спечелването на повече точки на домашна сцена. Това е нещо задължително за клуб от този калибър.

Brighton 1-1 Chelsea: Report, Ratings & Reaction as Jahanbakhsh Stunner Snatches Point for Hosts | 90min

На пръв поглед 4-тата позиция която постигна Челси през изминалата кампания може да не ви изглежда като нещо феноменално, но ако погледнем по- задълбочено ще видим, че си е истински подвиг. Само си припомнете за трансферното ембарго което бе наложено на клуба, както и напускането на голямата звезда Еден Азар в посока Реал Мадрид. Към това можем да прибавим и встъпването в длъжност на нов мениджър като Франк Лампард. Изходната позиця на Челси за настояюата кампания е съвсем друга. В клуба акостираха играчи като Тимо Вернер, Кай Хавертс и Хаким Зиеш. Това ще даде възможност на Лампард да прояви и по- голямо творчество в тактическо отношение, както и да повиши конкуренцията в състава.

The two signings Chelsea should make to beat Liverpool and be Premier League champions again - football.london

Очаквано за фаворит в срещата е смятан отборът на Челси, но дали това ще се случи толкова лесно. Моята прогноза е, че дори гостите да спечелят, то това няма да се случи никак лесно. Както вече споменах в клуба бяха привлечени стреахотни играчи, но дали ще заиграят силно още от самото начало ? Това не е съвсем сигурно, а и Брайтън запазаи гръбнака на своя състав. Това е нещо много важно за всеки клуб който има амбиции да надгражда.

Автор: Кирил Иванов

Тук можете да видите още аналзи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза:

И двата отбора да отбележат гол ( Гол/гол ) @ 1.80
Back To Top