skip to Main Content

Футболна прогноза: Гент – Рапид Виена (15/09/2020)

Събитие:

Гент - Рапид Виена

Начало от:

15/09/2020 - 21:30

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Футболна прогноза от квалификациите за Шампионска Лига

Завършилият на втора позиция в белгийският шампионат Гент ще започне участието си в турнира направо от този кръг. Очаква се обаче отборът вече да е в оптимална спортна форма имайки предвид, че в Белгия сезона започна още в началото на август. Що се отнася до представянето на Гент в шампионата, то е трагично. След 5 изиграни мача отборът е с актив от едва 3 точки и заема 16-та позиция в таблицата. Това е изключително изненадващо имайки предвид силните игри на тима в края на изминалата кампания.

Buy Gent Football Tickets 2020/21 | Football Ticket Net

За Рапид това ще бъде втори мач в надпреварата, след като във вторият кръг победен с 1:0 бе Локомотив Загредб. Въпреки минималната победа, австрийците имаха пълен контрол над двубоя и изпуснаха още цял куп изгодни положения. Този уикенд бе даден старт и на шампионата в Австиря, а Рапид разгроми Адмира с 4:1. През последните месеци Рапид играе изключително атрактивен футобл, и не случайно повечето им двубои са много резултатни.

SK Rapid Wien presents new away shirt | En24 News

Поне за мен тази среща представлява голям интерес. Гент има предимството да бъде по- опитния от двата отбора що се отнася до такива евромачове. Рапид обаче със сигурност е тима в по- добра форма, което е предпоставка за успорвана битка. Не мисля, че съществува вероятност австрийците да играят затворено при тази визита, и се надявам това да направи двубоя резултатен.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Присъедини се към smartball.eu, за да видиш нашата крайна прогноза за този мач.
Back To Top