skip to Main Content

Футболна прогноза: Арсенал – Уест Хям (19/09/2020)

Събитие:

Арсенал - Уест Хям

Начало от:

19/09/2020 - 22:00

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Футболна прогноза от английската Висша Лига

Въпреки лошото представяне на Арсенал през изминалта кампания във висшата лига, в клуба могат да бъдат много доволни от спечелването на ФА Къп с което си осигуриха участие в евро турнирите за този сезон. Съвсем скоро “Артилеристите” завоюваха и Къмюнити Шийлд след победа над шампиона Ливърпул. Тези трофеи са изключително важни за отбора, след като през последните години клубът бе заспиван с упреци именно заради липсата на каквито и да било значими успехи. Това ще подсигури и спокойствие за Микел Артета, което е от изключително значение за комфорта на младия специалист. Арсенал започна сезона с категоричното 3:0 при визитата си на новака Фулъм, с което ясно показа, че амбициите за този сезон ще бъдат големи.

3 reasons why Arsenal will beat Manchester City on league restart

Миналата кампания във висшата лига бе още по- разочароваща за Уест Хям. Въпреки отличните играчи с които разполага, на тима се наложи да се бори за своето оцеляване до последно. Това определено не е влизало в плановете на клубното ръководство, но това само потвърждава тезата колко конкурентна е елитната дивизия на острова. За нещастие новата кампания за “Чуковете” също не започна обещаващо. Домакинското поражение с 0:2 от Нюкасъл със сигурност не е влизало в плановете на Дейвдид Мойс и играчите му, а тази визита на Арсенал едва ли ще бъде по- лека.

Mark Noble: West Ham squad is even better than when we had Carrick, Cole, Defoe and Johnson | London Evening Standard

Според мен в момента двата клуба се намират на тотално противоположен етап от своето развитие. И докато за Арсенал изглежда, че момента за успехи и победи вече е настъпил, то пред Дейвид Мойс и играчите му предстои изключително много работа. Очаквам доминация на Арсенал и домакински успех.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Присъедини се към smartball.eu, за да видиш нашата крайна прогноза за този мач.
Back To Top