skip to Main Content

Футболна прогноза: Монпелие – Анже (20/09/2020)

Събитие:

Монпелие - Анже

Начало от:

20/09/2020 - 16:00

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Футболна прогноза от френската Лига 1

След трудния старт и загубата с 2:1 от Рен, Монпелие изигра два изключително силни двубоя срещу Ница и Лион. В срещата с Ница отбора наложи тотална доминация на терена, и трите гола бяха най- малкото с което се отърва гостуващия отбор. Преди няколко дни “Паладините” отново се представиха на висота и спечелиха трите точки срещу още по- силен съперник. Победен с 2:1 бе амбициозния състав на Лион, а с играта си се отличи Савание който отбеляза и двете попадения. Към момента тима излгежда в отлична форма, и за гостите ще бъде много трудно.

HSC Montpellier – FC Lorient (24.01.2018) | 007 Soccer Pick

Двете победи в първите три кръга със сигурност са отлично постижение за отбора на Анже. Много е важно, че бяха победени именно Дижон и Реймс, които са тимове от същата черга. Положителен е и факта, че отобра подобри представянето си в защита, като в двете победи бяха запазени сухи мрежи. Все пак при загубата с 2:0 от Бордо се видяха някои стари слабости на тима. Непостоянството обаче е нормално за клуб като Анже, и битката за оцеляване няма да бъде никак лека и през тази кампания.

Angers SCO – The overachieving minnows nobody is talking about – Main Stand Musings

Коефициента за домакински успех определено е много добър и си струва да се опита. Просто класите на двата отбора са доста различни, а и очаквам Анже да печели точките си предимно у дома.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Присъедини се към smartball.eu, за да видиш нашата крайна прогноза за този мач.
Back To Top