Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Славия Прага – Мидтиланд (22/09/2020) (Губещ)

Събитие:

Славия Прага - Мидтиланд

Начало от:

22/09/2020 - 22:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от квалификациите за Шампионска Лига

През последните години проектът на Славия Прага се разви адски много. Отборът спечели две от последните издания на чешката лига, а тимът записа и сериозни усепхи в евротурнирите. През миналия сезон чешкият шампион все участие в груповата фаза, като се представи повече от достойно в тежка група с отборите на Барселона, Борусия Дортмунд и Интер. Година по- рано пък Славия стигна до 1/4 финалите в Лига Европа. Всичко това би трябвало да ви подскаже за колко класен тим става въпрос. Шампионата в Чехия вече започна, и след 4 кръга Славия вече има в актива си 10 точки и 14 отбелязани попадения.

Slavia Prague wins with rotations before facing Barça

За гостите от Митдиланд това е огромен шанс да се доберат до участие в груповата фаза на Шампионска Лига за първи път в своята история. Датският шампион вече премина през два кръга в надпреварата, като първо с 1:0 като гост бе отстранен българският шампион Лудогорец. Следваща победа обаче беше повечече от впечатляваща. Тотална доминация над швейцарският първенец Йънг Бойс, и заслужена победа с 3:0. Поне според мен това е ясен знак колко е високо нивото в този клуб и, че груповата фаза в „турнира на богатите“ е съвсем реална цел. Мидтиланд започна малко тромаво на стрта на местния шампионат, като в първия кръг загуби визитата си на Сьонерюск с 2:0. Прди няколко дни отборът все пак спечели първите си 3 точки след домакински успех с 1:0 над Лингби.

Magtdemonstration i topkamp: FC Midtjylland ydmygede FC København - Superliga - Fodbold - Sport

Очаквано Славия Прага е считан за фаворит преди срещата. Класата на чехите, както и опита са изцяло на тяхна страна. С гръмката победа над Йънг Бойс с 3:0, Мидтиланд показаха, че също имат сериозни амбиции и не бива да бъдат подценявани от никого. Ставките за попадения и в двете врати са отлични и имайки предви, че този път ще има и мач реванш според мен трябва да се възползваме.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

И двата отбора да отбележат гол ( Гол/гол ) @ 1.90
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!