Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Олимпиакос – Омония Никозия (23/09/2020) (Спечелен)

Събитие:

Олимпиакос - Омония Никозия

Начало от:

23/09/2020 - 22:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от квалификациите за Шампионска Лига

През последните години гръцкият шампион Олимпиакос регистрира изключително силни игри в евротурнирите, с които успя да вдигне доста коефициента на южните ни съседи. Това е и причината да започне тазгодишното си участие директно от този кръг. През миналата кампания отборът се представи изключително достойно в група с Тотнъм, Байерн Мюнхен и Цървена Звезда. Олимпиакос завърши на трето място, но с играта си успя сериозно да затрудни Тотнъм, а на моменти и Байерн. Тази трета позиция осигури на отобра участие в елиминациите на Лига Европа, където след късна драма отборът успя да елиминира Арсенал. Следващият съперник бе отново английски. Уулвърхямптън обаче се оказа прекалено голяма хапка, и Олимпиакос отпадна. Всичко това трябва да ви подскаже колко е висока класата на гръцкия шампион.

Olympiacos: A Profile of Arsenal's Europa League Last 32 Opponents | ht_media

Изглежда сякаш през послендите години Омония позагуби от европейският блясък. Това ще бъде първо участие в Европа за тима от 3 години насам. Както знаете кипърският шампионат бе сред тези които така и не се доиграха. Омония бе лидер в момента на прекратяването, и с доза късмет получи правото си да се бори за попадане в груповата фаза на турнира. Отборът вече отстрани два съепрника по пътят си до тук, но играта им не бе особено впечатляваща. Първо бе отстранен арменският Арарат след гол в продълженията, а същият бе сценария и в сблъсъкът с Легия Варшава.

Ζωγραφιά με έξι παίκτες και «Ομόνοια Λαός Πρωτάθλημα» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) - Thema Sports

Тук определено очаквам чиста домакинска победа. Особено имайки предвид факта, че ще има и реванш в Кипър. Олимпиакос ще нарпави всичко по силите си да не допусне попадение на домашна сцена.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Олимпиакос да спечели на Нула @ 1.80
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!