Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Атлетико Мадрид – Гранада (27/09/2020)

Събитие:

Атлетико Мадрид - Гранада

Начало от:

27/09/2020 - 17:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от испанската Ла Лига

Първите два мача на Атлетико срещу Леванте и Севиля бяха отложени, което означава, че това се явява и първи официлаен двубой за тима след отпадането на 1/4 финалите в Шампионска Лига. „Дюшекчиите“ изпратиха един сравнително успешен сезон имайки предвид отстраняването на Ливърпул в „турнира на богатите“ и третата позиция в Ла Лига. Може би само големият брой равенства попречиха на тима да се бори за шампионската титла в Испания. Преди няколко дни в състава бе привлечен Луис Суарез от Барселона, и ще бъде много интересно дали уругваецът ще се адаптира бързо към новата обстановка.

Atletico Madrid: Atletico Madrid have total confidence in their current squad | MARCA in English

Началото на сезона за Гранада е повече от успешно. Отборът спечели и двете си срещи в Ла Лига и заслужено е лидер в класирането. На старта „филипинците“ тотално надиграха Атлетик Билабо и логично спечелиха с 2:0. Преди седмица отборът показа известни колебания в домакинството си на Алавес, но в крайна сметка се поздрави с нови три точки. Гранада продължава успешно и в Лига Европа, след като вече премина през два от елиминационните кръгове.

Newly-promoted Granada CF make blistering start to season, two points off the top of Spain's La Liga table - Olive Press News Spain

Имайки предвид силанта форма на Гранада и класата на Атлетико, то несъмнено ни очаква един интригуващ и оспорван двубой. Моите очаквания са все пак Атлетико да започне с домакинска победа новата кампания в Ла Лига.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Победа за Атлетико Мадрид и над 1 гол в мача общо @ 2.05
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!