skip to Main Content

Футболна прогноза: Болоня – Парма (28/09/2020)

Събитие:

Болоня - Парма

Начало от:

28/09/2020 - 21:45

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Футболна прогноза от италиянската Серия А

На старта на новия сезон Болоня имаше трудната задача да гостува на Милан. Срещата очаквано протече под диктовката на “Росонерите”, но гостите определено имаха своите шансове да отбележат. Това поражение влиза в графата очаквани, но сега предстои домакинство на Парма от което със сигурност трябва да се спечелят точки. Това обаче няма да бъде никак лесно имайки предвид добрата игра на Парма във визитите. Единствения на който няма да може да се разчита за тази среща е наказният Мичел Дайкс.

Palacio hopes Bologna coach Mihajlovic continues - ronaldo.com

Парма също започна със загуба и тя също бе срещу силен съперник. “Дуковете” бяха надиграни с 2:0 при домакинството си на Наполи, но за разлика от Болоня те не показаха почтни нищо положително в игрово отношени. Един удар в очератнията на противниковата врата е твърде малко и нетипично за Парма. През миналата кампания отборът се славечше с много опасна атака, но това се проявяваше предимно при гостуванията. За съжаление поради контузия от състава отсъства Жервиньо, което със сигурност намлява огнеавта мощ на тима.

Aleandro Rosi - Aleandro Rosi Photos - Torino FC v Parma FC - Serie A - Zimbio

Все пак си мисля, че е твърде вероятно да видим поне по едно попадение и двете врати, а ставките за това са доста примамливи. Парма е отобр който много рядко пропуска да се разпише далече от дома, а Болоня не е сред най- силните домамини.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Присъедини се към smartball.eu, за да видиш нашата крайна прогноза за този мач.
Back To Top