Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Байерн М. – Борусия Д. (30/09/2020)

Събитие:

Байерн М. - Борусия Д.

Начало от:

30/09/2020 - 21:30

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза за суперкупата на Германия

Точно след като Байерн завоюва поредния трофей за своята витрина побеждавайки Севила с 2:1 след продължения, дойде и шокиращата загуба с 4:1 от Хофенхайм. Вярно е, че Ханзи Флик бе направил 4 промени в титулярният си състав, но това няма как да бъде управдание за кошмарната игра на „Баварците“. Истината е че шамионите дори можеха да бъдат разгромени още по- тежко, но малшанса пред гола за Хофе попречи това да се случи. Честно казано още в двубоя със Севиля се видя, че на моменти отбора има своите проблеми и за Флик има още доста работа за вършене. Може би всичко това има логика заради натрупалите се много мачове за Байерн, но за това отбора разполага с толкова широка скамейка. С контузии за мача са Алба и Лирой Сане.

Bayern Munich 2-1 Union Berlin: Robert Lewandowski Into Record Books As German Champions Move Top

След силното начало на сезона и двете чисти победи над Дуисбург и Борусия Мьонхенгладбах, дойде време Борусия Дортмунд също да опита вкуса на загубата. „Бе Фау Бе“ игра доста под своите възможности в срещата с Аугсбург, и съвсем заслужено загуби с 2:0. В тази среща атаката на тима не бе на обичайното ниво, а в защита видяхме доста неточности. За съжаление от състава на „Жълто- черните“ ще отсъстват много важни играчи като Турган Азар, Шулц. Санчо, Шмелцер, Загаду и вратаря Роман Бюрки.

Bundesliga | Why Borussia Dortmund is the destination of choice for soccer's best young players

И двата отбора ще влезнат в тази среща „ранени“, което със сигурност ще ги мотивира допълнително. Аз обаче си мисля, че разгрома който понесе Байерн ще бъде компенсиран още в този двубой. Също така трябва да се отбележи, че някои от контузените в състава на Борусия просто няма как да бъдат заместени достойно.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Победа за Байерн М. и под 6 гола в мача общо @ 1.80
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!