Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Унион Берлин – Майнц 05 (02/10/2020) ( Спечелен )

Събитие:

Унион Берлин - Майнц 05

Начало от:

02/10/2020 - 21:30

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от немската първа Бундеслига

Унион Берлин не започна сезона по най- добрия начин, след като загуби с 3:1 домакинствтото си на Аугсбург. Това със сигурност бе двубой от който бе предвидено да се спечелят точки. Домакините обаче разочароваха допускайки прекалено много индивидуални грешки, който в крайна сметка се оказаха фатални. „Желзните“ бързо се съвзеха след негативния резултат на старта, и след много битка стигнаха до 1:1 при визитат си на Гладбах. Това със сигурност е голям успех за столичани, а и спечелната токча ще върне самочувствието на играчите.

Union Berlin stuns Dortmund for first-ever Bundesliga win - Sportsnet.ca

Майнц започна новата кампания по индентичен начис с края на миналата. В първият кръг отборът имаше тежко гостуване на Лайпциг, което съвсем очаквано бе загубено с 3:1. В следващия кръг обаче Майнц със сигурност трябваше да спечели поне точка при домакинството си на Щутгарт. Домакинте дори взеха аванст в резултата след гол на Куайсон, но след това тима рухна тотално и допусна 4 безответни гола. Формата на отбора от „Карнавалния град“ не изглежда обещаващо, а сега от състава ще отсъстват и доста важни играчи.

Opinion: The Mainz way is an example for Bundesliga clubs | Sports| German football and major international sports news | DW | 20.04.2019

През миналата кампания Унион бе сред стабилните домакини в лигата. От друга страна Майнц бе сред най- слабите гости, а поне за сега не се вижда прогрес в отбора. Вече многократно видяхме, че в бундеслигата е възможно абсолютно всичко, но според мен Унион Берлин няма да загуби тази среща.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Двоен шанс ( Победа за Унион или равенство ), над 1 гол в мача общо и под 17 корнера в мача общо @ 1.80
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!