skip to Main Content

Футболна прогноза: Англия – Белгия (11/10/2020) ( Спечелен )

Събитие:

Англия - Белгия

Начало от:

11/10/2020 - 21:45

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Футболна прогноза от Лига на Нациите

В първото издание на турнира Англия взе бронзовите медали, но това едва ли топли много претенциозните фенове на “Трите лъва”. Само преди няколко дни отборът победи безпроблемно Улес с 3:0, като с дебютен гол се отчете Доминик Калвърт- Люин. В първата среща от тазгодишното издание на турнира Англия завърши 0:0 при визитата си на Дания, а с минималното 1:0 бе победен тимът на Исландия. При последната пауза за националните отбори Гарет Саутгейт нямаше как да разчита на най- качествените си играчи в средата на терена, но сега в състава се завръщат Хендерсън и Уингс, а с повиквателна е и Джак Грийлиш.

UK football in Brexit turmoil over EU player transfers - maltawinds.com

Белгия изглежда като истинска машина, а сега Мартинез ще може да разчита и на най- добрите си играчи. В състава се завръщат имена като Азар, Витсел, Алдервайрелд и Вертонген, а като цяло отборът изглежда изграден изцяляо от звезди. Несъмнено това е може би най- силното поколение на Белгия в цялата им история, а серията от 44 двубоя в които отборът допусна само 2 загуби и едно рвенство е просто феноменална. В състава се наблюдава едно постоянство, и според повечето специалисти именно Белгия е сред фаворитите за спечелването на ЕВРО 2020.

Belgium rally to stun Japan in injury time | Belgium | Japan | World Cup | 2018 | Football | Sports News | Onmanorama

Според мен Белгия ще има леко предимство в тази среща, но от друга страна Англия никога не трябва да бъде отписвана на “Уембли”. Двубоят е труден за прогнозиране, но аз очаквам поне по едно попадение и в двете врати.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Присъедини се към smartball.eu, за да видиш нашата крайна прогноза за този мач.
Back To Top