skip to Main Content

Футболна прогноза: Финландия – България (11/10/2020) ( Спечелен )

Събитие:

Финландия - България

Начало от:

11/10/2020 - 19:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от Лига на Нациите

Финалндия се представи страхотно по време на кралификационният цикъл за ЕВРО 2020, и след второто място в крайното класиране съвсем заслужено взе квота за европейското. Това означава, че “Суоми” трябва да натиска здраво във всеки мач до началото на големия форум, за да може да може играчите да бъдат максимално сработени. Преди няколко дни обаче тимът показа точно обратното и загуби с разгромното 5:1 при визитата си на Полша. Вярно е, че двубоя бе приятелски, но все пак такъв резултат си е срамен. Като цяло обаче резултатите на Финландия през последните години наистина са доста добри, а от Хелзинки победени си тръгнаха отбори като Исландия, Гърция, Унгария и много други. Всъщност отборът загуби с 0:1 последното си домакинство на Уелс, но това наистина е рядкост.  Междувременно бе постигната и минимална победа при визитата на Ирландия.

Finland vs Wales Betting Tips, Predictions & Odds - Home comforts make Finland the value

Въпреки големите надежди на всички българи, националният ни отбор няма да играе на европейското. Само преди няколко дни представителният ни отбор загуби важния бараж срещу Унгария с 1:3, и това бе наистина съкрушително имайки предвид добрата игра на отбора. От доста време насам не бяхме виждали толкова креативност в предни позиции, а само по- големият опит и класа на унгарските футболисти ни попречиха да постигнем по- добър резултат. Очаква се за тази визита Дерменджиев да пусне Десподов и Йомов още от първата минута, но дали това ще се окаже достатъчно за положителен резултат. Колко и да не ми се иска според мен отговорът на този въпрос е не. Просто няма как след загуба в толкова важен мач и то само преди 3 дни играчите да не са паднали духом. Страхотно е, че започваме да градим нов отбор от млади играчи, но със сигурност е необходима още много работа.

Bulgaria vs Hungary Preview, Tips and Odds - Sportingpedia - Latest Sports News From All Over the World

Според мен след разгроманта загуба от Полша, финладнците ще направят всичко по силите си за да спечелят тази среща. Няма как в момента настроението в българските играчи да не е минорно, а това е много важен фактор за всеки тим. Ставките за домакинска победа са доста дорби, и според мен си струва да се опитат.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Победа за Финландия @ 1.80
Back To Top