skip to Main Content

Футболна прогноза: Италия – Холандия (14/10/2020)

Събитие:

Италия - Холандия

Начало от:

14/10/2020 - 21:45

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от Лига на Нациите

Тази група определено стана доста завързана, а лидер с 5 точки е състава на Италия. “Адзурите” започнаха участието си в турнира с разочароващо домакинско равенство срещу състава на Босна, но след това се реваншираха с много важен успех при гостуването на Холандия. Италиянците тотално надиграха “Лалетата”, и определено направиха много добро впечатление с играта си. Преди няколко дни момчетата на Роберто Манчи тотално надиграха и Полша, но крайният резултат бе 0:0. При евентуален успех в това домакинство до голяма степен Италия ще си гарантира и първото място в групата. Аут за този мач са Кастровели и Белоти.

Why The Italian National Team Sucks So Much Right Now

Гостите от Холандия са с точка по- малко в своя актив, и ако играчите на Франк де Бур имат амбиция за първото място в групата, то ще се наложи да търсят победата. Както вече споменах “Лалетата” загубиха домакинството си на Италия, и сега ще се опитат да вземат реванш. Това обаче няма да бъде никак лека задача имайки предвид добрата форма на домакините. В останалите си два мача “Оранжевите” завършиха наравно като гост на Босна, и взеха трите точки при домакинството на Полша. Прави впечатление, че холандците не успяха да се разпишат в последните си три мача, което е наистина нетипично за този състав. Отсъстващ за тази среща ще бъде Де Роон.

FIFA World Cup 2022™ - News - De Boer: Dutch can be world champions in 2022 - FIFA.com

Няма как да не забележим, че в последните 3 мача и на двата отбора не бе премината линията от 2 гола. Слабата резултатност е донякъде логична имайки предвид претовареният график на футболистите и голямата умора. Според мен Италия няма да загуби този мач, с което ще се доближи още повече до първото място в крайното класиране.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Двоен шанс ( Победа за Италия или равенство ), Под 4 гола в мача общо и под 7 картона в мача общо @ 1.90
Back To Top