skip to Main Content

Футболна прогноза: Португалия – Швеция (14/10/2020) ( Спечелен )

Събитие:

Португалия - Швеция

Начало от:

14/10/2020 - 21:45

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Футболна прогноза от Лига на Нациите

С актив от по 7 точки Португалия и Франция делят първото място в група 3 на лига А. Все пак иберииците са лидер заради по- добрите си показатели. Португалия разби Хърватия с 4:1 в на старта на надпреварата, а след това се справи с 2:0 при визитата на Швеция. И в двата мача отборът игра много силно и създаваше голови положения с лекота. Преди няколко дни станахме свидетели и на първият директен сблъсък с Франция, който определено бе развностоен и завърши при нулево равенство. Преди един ден Кристиано Роналдо даде положителна проба за коронавирус, което означава, че със сигурност ще пропусне двубоя.

Portugal players celebrating with manager Fernando Santos after winning EURO 2016 | Portugal's celebration in pics as they become UEFA EURO 2016 Champions! | Football Photo Gallery | India.com Photogallery

Въпреки наистина трудната група, три поредни загуби за Швеция си е доста лошо постижение. Свикнали сме отборът винаги да е много корав, и често да печели точки срещу силни съперници но сега това не се получава. Вярно е, че и трите поражения бяха с много малка разлика, но все пак са си загуби. Реално погледнато отборът изостава само на три точки от третата позиция, и спроед мен ще направи всичко възможно за да се отлепи от дъното. Поради контузии от състава ще отсъстват Андерсон и Хеландер.

Sweden and Switzerland 0-0 at half-time in World Cup last 16

Въпреки липсата на голямата звезда Криситано Роналдо, според мен португалците макар и трудно ще измъкнат трите точки при това домакинство. Швеция не се представя никак добре в нападение, а се съмнявам защитата да не допусне нито едно попадение. Прогнозирам нискорезултатна победа за Португалия.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Присъедини се към smartball.eu, за да видиш нашата крайна прогноза за този мач.
Back To Top