Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Ним – ПСЖ (16/10/2020) ( Спечелен )

Събитие:

Ним - ПСЖ

Начало от:

16/10/2020 - 22:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от френската Лига 1

Ним редува силни и слаби мачове, но като цяло представянето на тима е по- скоро положително. Отборът събра в актива си 8 точки и заема 13-то място във временното класиране. Точно преди паузата отборът постигна една много изненадваща победа с 1:0 при визитата си на Монпелие, а другата победа бе още на старта срещу Брест. Играчите на Ним измъкнаха по една точка от Лион и Ланс и допуснаха поражения срещу Нант и Рен. Като цяло може да се каже, че отборът играе доста приятен футбол и определено има всички шансове да запази елитният си статут и за следващата кампания.

NÎMES OLYMPIQUE Rencontrez les anciens joueurs du club ! – Objectif Gard

ПСЖ имаше изключително много проблеми с отсъстващи играчи на страта на шампионата, и донякъде логично започна с поражения от Ланс и Марсилия. След това обаче отборът успя да се вдигне на крака и победи последователно Мец, Ница, Реймс и Анже. В тази силан серия играчите на Томас Тухел успяха да отбележат цели 12 поапдения, като допуснаха само едно. Към момента по- голямата част от основните играчи вече са възтановени, което означава, че Тухел ще има комфорта отново да избира на с кои играчи да започне.

Paris Saint-Germain beat Bordeaux 4-3 in goal fest

Ним не се представя зле като домакин, но класата на ПСЖ е много голяма. Не казвам, че е невъзможно с малко шанс домакините да измъкнат нещо от тази среща, но това би било по- скоро изненада. Моите очаквания са за победа в полза на шампионите.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Победа за ПСЖ и под 5 гола в мача общо @ 1.90
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!