skip to Main Content

Футболна прогноза: Страсбург – Лион (18/10/2020) ( Спечелен )

Събитие:

Страсбург - Лион

Начало от:

18/10/2020 - 14:00

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Футболна прогноза от френската Лига 1

Представянето на Страсбург от началото на сезона е доста слабо и отборът загуби 5 от 6-те си срещи. “Расинг” загуби от Лориен, Ница, Сент Етиен, Монако и Лил, като в тези 5 двубоя отобрът допусна цели 13 попадения и отбеляза само 3. Единствената победа бе постигната при домакинството на Дижон с минималното 1:0. Прави впечатление, че отборът се опитва да играе с по- висока линия на защитата, но това определено не се получава. Това е възможно, но за целта е нужно много по- резултатно нападения с което тима не разполага.

Six Strasbourg players on international duty | by RC Strasbourg English | Medium

Лион започна обещаващо с домакински успех над Дижон, но след това отборът буквално рухна. Имайки предвид голмият успех който тима постигна през миналия сезон в Шампионска Лига, сега очакванията към “Хлапетата” са много по- високи, но поне за сега те не ги оправдават. В останалите 5 мача отборът направи 4 равенства срещу Бордо, Ним, Лориен и Марсилия, и загуби с 2:1 визитата си на Монпелие. Налага се Руди Гарсия спешно да вземе мерки за да може Лион да започне да печели пвоече точки. След шест кръга тима има в актива си само седем точки и заема 14-то място в таблицата.

Lyon SD Juninho confirms that Marcelo has asked to leave after donkey-gate | Get French Football News

Наистина е рисковано да се търси победа в полза на Лион, но ставки от порядъка на 2.00 определено не са за изпускане. Лично аз ще поема този риск и ще заложа за победа в полза на “Хлапетата”.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Присъедини се към smartball.eu, за да видиш нашата крайна прогноза за този мач.
Back To Top